Kaip išrinkti tobulą papuošalą dovanai

Kaip išrinkti tobulą papuošalą dovanai

Juvelyriniai dirbiniai yra fantastiška dovana beveik bet kokia proga. Taigi, jei norite savo antrajai pusei padovanoti dovaną gimtadienio, Kalėdų ar net išleistuvių proga, tam puikiai tiks gražus ir originalus papuošalas. Tačiau kaip sėkmingai išrinkti tinkamą papuošalą dovanai, kai įvairiausių rūšių ir stilių papuošalų pasiūla yra tokia didelė. Renkant dovaną dažnai kyla daugybė klausimų, į kuriuos reikia rasti atsakymus. Norėdami padėti jums lengviau pasirinkti, siūlome nedidelį praktiškų patarimų sąrašą, kuris tikrai pravers.

Kaip išrinkti tinkamą vėrinį

Jei nusprendėte, kad geriausia dovana jūsų mylimajai yra vėrinys, pirmiausia jums teks pagalvoti, koks turėtų būti vėrinio dizainas, kad jai tiktų. Tai visiškai priklausys nuo jūsų antrosios pusės mėgstamo stiliaus ir nuo to, kaip dažnai ji galėtų segėti jūsų dovanotą vėrinį.

Jei planuojate savo mylimąją pradžiuginti blizgiu papuošalu, kuris ją puoš tik ypatingomis progomis, galite sau leisti nupirkti ką nors ekstravagantiškesnio. Tačiau jei norite nupirkti kasdienį papuošalą, kurį ji galėtų segėti dažnai ir prisiminti jus, tokiu atveju tiktų kuklesnis papuošalas.

Taip pat turite pagalvoti, kokius metalus ji mėgsta, nes tai gali turėti įtakos jūsų galutiniam sprendimui. Taigi, jei jūsų širdies draugė mėgsta auksą, rožinį auksą ar sidabrą, pirkite aksesuarą, kuris derėtų prie jos turimų papuošalų kolekcijos. Be to, rekomenduojama atsižvelgti į kai kuriuos jos pomėgius, nes taip bus lengviau pasirinkti ir atitinkamą vėrinio dizainą.

Kaip išrinkti puikius auskarus

Nusprendėte, kad visgi jūsų antrajai pusei geriausiai tiktų auskarai? Jei taip, reikia nuspręsti, kokio stiliaus auskarai jai labiausiai tiktų. Jei jūsų antroji pusė labiau mėgsta klasikinį stilių, auskarai neturėtų būti itin įmantrūs, pavyzdžiui, geriausiai tiktų nedideli auskarai su lankeliais arba santūrūs auskarai su spygliukais.

Kita vertus, jei jūsų mylimoji linksta prie įmantresnio stiliaus, turėsite kur kas didesnę pasirinkimo laisvę ir galėsite rinktis iš didelio pakankamai neįprastų modelių auskarų skaičiaus. Be to, būtinai atkreipkite dėmesį į tai, kokius papuošalus jūsų antroji pusė jau turi ir atitinkamai koreguokite savo sprendimą.

Kaip išrinkti tinkamą žiedą

Žiedas gali būti puiki dovana, tačiau, norėdami išrinkti gerą dovaną, turite atsižvelgti į savo antrosios pusės gyvenimo būdą. Pavyzdžiui, jei manote, kad jūsų mylimoji jūsų dovanotą žiedą greičiausiai mūvės kasdien, ir ji yra gana aktyvi arba kasdien daug darbo atlieka rankomis, geriausiai tiktų paprastesnio dizaino žiedas. Toks žiedas bus saugesnis, nes tikimybė, kad jis užsikabins už daiktų ar trukdys atlikti įprastas užduotis, bus minimali.

Tuo tarpu turėsite daugiau laisvės rinktis išraiškingą žiedą, jei norėsite pirkti tokį, kurį jūsų antroji pusė nešios tik ypatingomis progomis, arba jeigu ji mėgsta ryškesnį stilių. O jei jūsų mylimoji jau turi mėgstamų žiedų, turėtumėte įsitikinti, ar prie jų derės naujasis žiedas, ir išrinkti  iš to paties metalo pagamintą žiedą.

Kaip išrinkti nepriekaištingą apyrankę

Apyrankė gali būti viena universaliausių dovanų, nes ir šiuo atveju pasiūla yra neribota ir galima rinktis iš daugybės skirtingų stilių. Pavyzdžiui, jei jūsų antrosios pusės mėgstamas stilius yra labai paprastas, jai puikiai tiks elegantiška apyrankė. Arba, jei žinote, kad ji mėgsta savo stilių pagyvinti asmeniniais akcentais, jai labai tiks apyrankė su pakabuku. Šiuo atveju taip pat reikėtų atsižvelgti į tai, iš kokių metalų pagamintus papuošalus ji mėgsta labiausiai, ir apsvarstyti, ar galėtumėte savo dovaną susieti su kokiais nors jos pomėgiais.

Grįžti į tinklaraštį