Ką byloja žvaigždės: kiekvienam zodiako ženklui geriausiai tinkantys papuošalai

Ką byloja žvaigždės: kiekvienam zodiako ženklui geriausiai tinkantys papuošalai

Turbūt kiekvienas sutiks, kad juvelyriniai dirbiniai yra nepakartojamas aksesuaras, kurį galima dovanoti pačiomis įvairiausiomis progomis. Tačiau, kai turime tokia didžiulę pasirinkimo laisvę, dažnai nesame tikri, kokio tipo papuošalus vertėtų dovanoti. Greičiausiai ir jums visa tai skamba labai pažįstamai. Jei žmogus, kuriam planuojate dovanoti papuošalą, yra didelis astrologijos mėgėjas, galima pasvarstyti apie juvelyrinių dirbinių pasirinkimą pagal zodiako ženklą. Taigi, ką mums galėtų patarti žvaigždės?

Papuošalai Avinui (03.21-04.20)

Avinai garsėja kaip savo srities pionieriai, mėgstantys daryti įtaką viskam, ką užsibrėžia – ne išimtis ir papuošalai. Jų didelė energija ir entuziazmas atsispindi pasirenkamuose papuošaluose. Avinai dažnai renkasi smailių ir kampuotų formų papuošalus. Avinai neatsilieka nuo papuošalų tendencijų ir seka jų madą. Be to, raudona spalva Avinui tinka tiesiog nepriekaištingai, todėl jie turėtų nešioti rubinus ir sidabre įkomponuotus koralus.

Papuošalai Jaučiui (04.21-05.21)

Jautis yra praktiškos prigimties, tačiau jis yra savimi patenkintas ir prisirišęs prie žemiškų dalykų. Šio zodiako ženklo atstovai visada renkasi madingus papuošalus ir derina juos su klasikinėmis stiliaus detalėmis. Jie nesibaimina rinktis iš labai plataus spektro papuošalų – nuo subtilių iki ypatingai drąsių. Jautis yra žemės ženklas, todėl jam puikiai tiktų geltono atspalvio akmenys, tokie kaip topazas ar gintaras. Jam skirti papuošalai gali būti pagaminti iš aukso, sidabro ar vario.

Papuošalai Dvyniams (05.22-06.21)

Dvyniai yra energinga ir gyvybinga asmenybė, todėl jie rinksis papuošalus, kurie juos jaunina. Jie nemėgsta rinktis ryškių papuošalų, bet dažniausiai žavisi subtiliais raštais – iš esmės, viskuo, kas yra neįprasta, spalvinga ir blizgu. Dvyniai yra šmaikštūs ir komunikabilūs, todėl mėgsta bendrauti ir per savo pasirenkamus bei dėvimus papuošalus. Padovanokite Dvyniams papuošalą, kuris tinka ne vienai progai, ir jie tikrai bus patenkinti! Be to, šio ženklo atstovams puikiai tinka violetinė spalva, todėl jiems galite padovanoti papuošalą su sidabre inkrustuotu ametistu.

Papuošalai Vėžiui (06.22-07.22)

Dovanodami papuošalą Vėžiui, pamirškite apie biudžetą, nes Vėžiai yra itin sentimentalūs. Vėžiai paprastai prisiriša prie daiktų ir emocijų. Renkant dovaną Vėžiui, labai svarbu, kad ji  turėtų emocinę reikšmę ir būtų gerai apgalvota. Tokį jūsų padovanotą papuošalą Vėžio ženklo atstovai brangins amžinai. Vėžiui galite išrinkti žiedą su smaragdu arba dailų pakabuką su mėnulio akmeniu.

Papuošalai Liūtui (07.23-08.21)

Liūtai mėgsta būti dėmesio centre, todėl visada renkasi drąsius ir masyvius juvelyrinius dirbinius. Jie yra didelės širdies ir paprastai labai mėgsta auksinius papuošalus. Padovanokite Liūtui bet kokį ryškų papuošalą, pvz., gintarą, inkrustuotą aukse ar varyje, ir tikrai sulauksite teigiamų emocijų ir dėkingumo antplūdžio!

Papuošalai Mergelėms (08.22-09.23)

Mergelės iš prigimties yra kruopščios ir pastabios. Tai yra labai kuklus zodiako ženklas, todėl mėgsta paprastus ir subtilius papuošalus. Jos niekada nesirenka ekscentriškų papuošalų ir turi labai subtilų skonį. Mergelei puikiai tiktų minimalistiniai papuošalai, pvz., baltas dailus perlas.

Papuošalai Svarstyklėms (09.24-10.23)

Svarstyklės yra patiklios ir lengvai pasiduoda kitų įtakai, todėl lengvai perima ir mados tendencijas. Jos žino, kas joms tinka, ir renkasi nesudėtingus papuošalus. Jos mėgsta bendrauti ir paprastai turi didžiulę įvairių papuošalų kolekciją. Nesuklysite Svarstyklėms padovanoję papuošalą su brangakmeniu, pvz., akvamarinu ar topazu.

Papuošalai Skorpionui (10.24-11.22)

Skorpionai yra daugialypiai ir savo tikrąsias emocijas slepia nuo pasaulio. Jie yra užsisklendę ir beveik nerodo žmonėms savo tikrosios asmenybės. Ieškodami Skorpionui tinkamo papuošalo, nepersistenkite. Šio ženklo atstovams galėtų tiktų papuošalas su opalu, turmalinu ar topazu.

Papuošalai Šauliams (11.23-12.22)

Šaulį nesunku atpažinti iš labai optimistiško požiūrio į gyvenimą. Jie yra tikri keliautojai, todėl labai vertina suvenyrus iš įvairių atostogų vietų. Šio zodiako ženklo atstovų spalva yra mėlyna, todėl nesuklysite padovanoję papuošalą su turkiu ar safyru.

Papuošalai Ožiaragiui (12.23- 01.20)

Ožiaragiai yra labai ambicingi ir paprastai renkasi aukštos klasės papuošalus, o į juvelyrinius dirbinius žiūri kaip į investiciją. Jie pragmatiški, orientuojasi į aukštą kokybę ir meistriškumą. Ožiaragiai yra labiau linkę į materializmą, todėl dovanokite jiems prabangų papuošalą. Tačiau jei biudžetas nėra beribis, galite padovanoti ir odinę apyrankę, nes šio ženklo atstovai mėgsta viską, kas artima gamtai. Svarstantiems, kokį brangakmenį pasirinkti, galite pasidairyti granatų, oniksų, mėlynųjų topazų ar lazuritų.

Papuošalai Vandeniams (01.21- 0.2.18)

Vandeniai yra labai originalūs ir mėgsta tai, kas dar neatrasta. Jų savybės atsispindi ir renkantis papuošalus, todėl jie arba dėvi papuošalus, kurie išryškina jų asmenybę, arba savo stiliui nesirenka jokių papuošalų. Jei norite nesuklysti, padovanokite Vandeniui ekologišką papuošalą, su granatu, opalu, ametistu ar agatu.

Papuošalai Žuvims (02.19-03.20)

Žuvys ypač lengvai pereina nuo vienos mados tendencijos prie kitos. Šio ženklo atstovai labai nuotaikingi, todėl sunku nuspėti, kokie papuošalai jiems iš tikrųjų patiks. Būtent dėl šios priežasties vertėtų dovanoti tokius papuošalus, kurie yra nepavaldūs laikui. Žuvims tinka ametistas, nefritas, akvamarinas, safyras ir kalnų krištolas.

Žinoma, tai yra tik gairės tiems, kurie nori išrinkti dovaną pagal zodiako ženklą. Svarbiausia papuošalą rinkti iš širdies, nes dovanos gavėjas tai įvertins labiausiai!

Grįžti į tinklaraštį