Patarimai, kaip pasirinkti sau geriausiai tinkančius auskarus

Patarimai, kaip pasirinkti sau geriausiai tinkančius auskarus

Nusprendėte įsigyti auskarus ir ėmėtės jų paieškų? Tačiau nesate tikros, kokie auskarai jums galėtų geriausiai tikti? Žinoma, auskarai yra svarbus aksesuaras. Tinkamai pasirinkti auskarai gali pabrėžti geriausius jūsų bruožus ir bet kokiai aprangai suteikti reikiamų spalvų bei daugiau asmeniškumo. Todėl norime jums pateikti kelis patarimus, kaip pasirinkti auskarus, kurie tiktų ir padėtų atskleisti jūsų asmenybę.

Rinkitės auskarus pagal veido formą

Renkantis auskarus, visų pirma reikėtų atsižvelgti į veido formą, t.y. auskarų forma turėtų būti priešinga jūsų veido formai.

Apvalios formos veidas

Apvalios formos veido plačiausia vieta yra ties skruostikauliais, o ties kakta ir žandikaulio linija ji susiaurėja. Ilgi geometriniai auskarai puikiai tinka apvalaus veido moterims. Kabantys ir lašo formos auskarai taip pat būtų puikus pasirinkimas veidui pailginti. Rekomenduojama rinktis elegantiškus ir moteriškesnius modelius, bet ne labai masyvius ir turinčius daug detalių.

Ovalo formos veidas

Ovalo formos veido plotis ties kakta ir skruostikauliais yra vienodas. Nuo skruostų link smakro ovalus veidas siaurėja. Jei turite tokį veidą, esate laiminga, nes galite nešioti beveik visų stilių auskarus. Tačiau jei pasirinksite ovalius kabančius auskarus, atrodysite tikrai įspūdingai, nes akcentuos jūsų pailgą veido formą, nepridėdami jam nei ilgio, nei pločio.

Kvadrato formos veidas

Kvadrato formos veidas nuo skruostikaulio iki žandikaulio linijos ir nuo skruostikaulio iki kaktos beveik nesiaurėja. Tokios formos veidui puikiai tinka pailgų formų kabantys auskarai ir auskarai su kabliukais. Tuo tarpu apvalūs auskarai sušvelnintų skruostikaulius ir žandikaulio liniją. Be to, geru pasirinkimu gali tapti ir dideli auskarai su lankeliu.

Stačiakampio formos veidas

Stačiakampio formos veidas yra labiau pailgas nei kvadrato formos veidas. Siekiant vizualiai sumažinti veido ilgį, galima pasirinkti ilgus kabančius auskarus. Pailgi lašo formos kabantys auskarai išryškins skruostikaulius ir suteiks veido linijoms švelnumo.

Širdies formos veidas

Tokios formos veidui būdinga platesnė kakta, o nuo skruostų link smakro veidas siaurėja. Širdies formos veidui puikiai tinka ilgi auskarai su dailiomis linijomis ir išlinkimais. Jie gali lengviau subalansuoti veido formą ir atkreipti dėmesį į akis, skruostikaulius bei žandikaulio liniją.

Rinkitės auskarus pagal plaukų spalvą ir ilgį

Jei esate šviesiaplaukė, auksiniai auskarai jums būtų ypač gražūs. Tamsiaplaukės moterys turėtų rinktis platininius arba sidabrinius auskarus. Tuo tarpu raudonplaukės moterys turėtų atkreipti dėmesį į rožinio aukso auskarus, kad atrodytų stulbinamai.

Jei jūsų plaukai yra trumpi arba savo plaukus pakėlėte taip, kad atsidengtų ausų lezgeliai, galite būti tikros, kad jums tiks patys įvairiausi auskarai. Tačiau jei esate ilgaplaukė, neprašausite pro šalį pasirinkdama ilgus, spindinčius auskarus.

Rinkitės auskarus, atitinkančius jūsų stilių

Jei mėgstate moteriškesnį ir romantiškesnį įvaizdį, galite pasirinkti auskarus su užapvalintomis ir lenktomis detalėmis. O jei jums patinka dramatiškesnis arba miestui tinkantis elegantiškas įvaizdis, pasirinkite geometrinius kvadrato, trikampio ar stačiakampio formos auskarus tiesiais kraštais.

Kūrybingoms moterims, kurių įvaizdyje tai puikiai atsispindi, puikiai tiktų ryškūs ir blizgantys kabantys auskarai. Žinoma, jei labiau mėgstate laikui nepavaldžią klasiką, tuomet rinkitės minimalistinio stiliaus auskarus lankelius, deimantinius smeigtukus arba auksinius ir sidabrinius auskarus su perliukais.

Auskarų pasirinkimas pagal odos spalvą

Jei jūsų oda šiltų atspalvių, jums rekomenduojami metalai yra auksas ir varis. Tačiau jei oda yra rausvų arba melsvų atspalvių, labiau tiktų sidabras.

Rinkitės auskarus pagal savo gyvenimo būdą

Jei ieškote auskarų, kurie tiktų konservatyvesnei biuro aplinkai, galite pasirinkti klasikinio stiliaus auksinius arba sidabrinius auskarus, tačiau nesirinkite stambių, kabančių auskarų. O jei ieškote auskarų laisvalaikiui, galite drąsiai pabrėžti savo individualią asmenybę, paprastus auskarus pakeisdamos puošnesniais ir išskirtinio dizaino auskarais.

Žinoma, visuomet rekomenduojama pasirinkti bent keletą skirtingų auskarų, kurie tiktų įvairioms progoms ir skirtingiems įvaizdžiams. Tačiau jei jūs laikysitės minėtų paprastų taisyklių, galite būti tikros, kad auskarai jums padės atrodyti nepriekaištingai.

Grįžti į tinklaraštį