Vestuvėms tinkamų papuošalų pasirinkimas

Vestuvėms tinkamų papuošalų pasirinkimas

Tinkamai pasirinkus papuošalus ir aksesuarus vestuvinei suknelei galima suteikti daugiau asmeniškumo. Jei ruošiatės vestuvėms, dabar būtų pats metas pagalvoti apie tai, kokius papuošalus pasirinkti, kad suformuotumėte idealų vestuvinį įvaizdį.

Žinokite, kas jums iš tikrųjų patinka 

Suprantama, dėvėdamos savo pasirinktą vestuvinę suknelę iš pradžių galite jaustis nejaukiai – juk tai nėra drabužis, kurį dėvite kasdien. Tačiau papuošalų atžvilgiu situacija yra šiek tiek kitokia ir greičiausiai jūs jau seniai gerai žinote, kokie papuošalai jums iš tikrųjų patinka ir ką dėvėdamos jaučiatės gerai. Būtent tokie papuošalai ir turėtų tapti jūsų aksesuarų pagrindu.

Todėl jokiu būdu nesinaudokite savo vestuvių diena kaip proga išbandyti iki tol jūsų niekuomet nedėvėtus papuošalus. Pagalvokite, su kokiais papuošalais jūs jaučiatės patogiausiai ir tuomet pasirinkite prabangesnes ar oficialesnes jų versijas. Galite būti tikros, rezultatas bus puikus ir tikrai neprašausite pro šalį!

Likite ištikimos savo asmeniniam stiliui

Vestuvių diena yra ypatinga, tačiau tai nereiškia, kad šią dieną jūs neturėtumėte būti savimi. Tai yra būtent ta diena, kai galite ypatingai pasipuošti ir sužibėti, tačiau visiškai nutolti nuo savo kasdienės išvaizdos ir asmeninio stiliaus nereikėtų. Todėl, formuodamos savo vestuvinį įvaizdį, pasirūpinkite, kad vestuvinė suknelė ir aksesuarai atitiktų ir jūsų asmeninį stilių, t.y. jūsų unikalią asmenybę.

Nepersistenkite su aksesuarais

Jei norite, kad net ir po dvidešimties ar daugiau metų žiūrinėdamos savo vestuvių nuotraukas galėtumėte grožėtis prašmatniu ir elegantišku bei nesenstančiu vestuviniu įvaizdžiu, turėtumėte orientuotis į laikui nepavaldžius sprendimus. Tai, kas madinga šiandien, greičiausiai nebus madinga po kelių dešimtmečių, todėl renkantis aksesuarus visuomet naudinga orientuotis į  klasikinius sprendimus, kurie nepasens ir neišeis iš mados.

Nesibaiminkite maišyti skirtingų metalų

Turbūt jau girdėjote, kad tam tikri metalai geriausiai tinka prie tam tikrų vestuvinės suknelės atspalvių, pvz., geltonasis auksas – prie šampano ir dramblio kaulo spalvos vestuvinės suknelės, rožinis auksas – prie rausvos, o sidabras ir platina – prie baltos spalvos suknelės. Tačiau tai nėra taisyklės, kurių nebūtų galima peržengti ar pakeisti. Nors iš tikrųjų kai kurių metalų spalvos gali nederėti su tam tikromis suknelės spalvomis, pirmiausia pasikliaukite savimi ir pasirinkite tai, kas jūsų manymu dera tobuliausiai.

Kaklo vėrinį derinkite prie iškirptės

Jei vestuvių dieną planuojate dėvėti kaklo vėrinį, turėtumėte vadovautis viena svarbiausia taisykle ir rinktis tokį vėrinį, kuris atitiktų jūsų vestuvinės suknelės iškirptę. Prie V formos suknelės iškirptės geriausiai tinka pakabukas, o prie iškirptės be petnešėlių ir širdelės formos iškirptės – prie kaklo prigludęs kaklo papuošalas („chokeris“) arba drąsus vėrinys. Be to, nepriklausomai nuo to, kokia bus vestuvinės suknelės iškirptė, jei matosi jūsų oda, vėrinys turėtų būti ant odos, o ne ant suknelės, o jei vestuvinė suknelė yra uždara, vėrinio galite atsisakyti. Svarstydamos, kaip derės suknelės iškirptė ir pasirinktas vėrinys, stenkitės laikytis bendros vestuvių estetikos ir asmeninio stiliaus pusiausvyros.

Auskarus rinkitės pagal šukuoseną

Nuotakos šukuosena yra dar viena labai svarbi vestuvinio įvaizdžio detalė. Ji diktuoja, kokius papuošalus pasirinkti – ypač, kai kalbama apie auskarus. Jei plaukai bus pakelti, atidengsite ausis, todėl galėsite pasirinkti ir atitinkamus auskarus, derančius tiek prie jūsų vestuvinės šukuosenos, tiek prie kitų detalių. Kai apsispręsite dėl šukuosenos, išbandykite įvairius auskarų modelius ir išsirinkite geriausiai derančius.

Papuošalus galite keisti

Vestuvių ceremonijai pasirinkti papuošalai nebūtinai turi būti tokie patys, kokius dėvėsite per tolimesnę vestuvių šventę. Jei prie jūsų vestuvinės suknelės nedera vienas ar kitas jums labai patinkantis papuošalas, nenusiminkite – jį galėsite dėvėti per vestuvių šventę, kai pasikeisite suknelę ir suformuosite visiškai kitą įvaizdį.

Grįžti į tinklaraštį