Kaip sukurti asmeninį papuošalų garderobą

Kaip sukurti asmeninį papuošalų garderobą

Puošnūs juvelyriniai dirbiniai turi didžiulę galią mūsų formuojamam įvaizdžiui. Be to, jei nusprendžiame savo papuošalų dėžutę papildyti auksiniais, sidabriniais, deimantiniais ar iš kitų brangakmenių ir tauriųjų metalų pagamintais juvelyriniais dirbiniais, tai paprastai būna papuošalai, kuriuos norime tausoti ir jais puoštis ne vienus metus.

Taigi, susikūrę asmeninį papuošalų garderobą iš ilgaamžių, kokybiškų ir vertingų juvelyrinių dirbinių, kurie atspindi jūsų tikrąją asmenybę, požiūrį, charakterį, įsitikinimus ir gyvenimo būdą, būsite tikri, kad visuomet mylėsite kiekvieną savo turimą papuošalą ir galėsite lengvai susikurti unikalų įvaizdį, kuris kiekvieną dieną suteiks jums dar daugiau pasitikėjimo savimi, o jūsų įvaizdžiui – ypatingo žavesio ir išskirtinumo.

Todėl tam, kad jums būtų lengviau pasiekti šį tikslą, norime skubame jus supažindinti su keliomis idėjomis, kurios gali padėti susikurti asmeninį papuošalų garderobą.

Jūsų gimimo akmuo

Jei pasirinksite papuošalą su savo gimimo akmeniu, tai bus puikus spalvinis akcentas ir asmeninis elementas viename. Tiesą sakant, jūsų gimimo akmuo yra puiki pradžia, kai norite į savo turimų papuošalų asortimentą įnešti šiek tiek daugiau savo tikrojo „aš“. Kiekvieno mėnesio brangakmenis turi savitą istoriją ir prasmę. Taigi, skirkite laiko ir pasistenkite atrasti jūsų išskirtinį stilių atitinkantį gimtadienio akmenį – nepaisant to, ar tai būtų ryškus žiedas, ar paprasto dizaino pakabukas ant grandinėlės.

Jūsų zodiako ženklas

Jei ieškote papildomų sprendimų, kaip galėtumėte stilingai individualizuoti papuošalus, kuriuos jau turite, ar dar tik ketinate įsigyti, nepamirškite ir apie savo zodiako ženklą. Tokie išskirtinio dizaino ir nuostabių detalių juvelyriniai dirbiniai suteiks jūsų papuošalų garderobui asmeniškumo ir dar daugiau prabanga alsuojančio stiliaus. Tai gali būti tiek pakabukai iš aukso ar sidabro, tiek ir apyrankės ar net žiedai. Pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų išskirtinio skonio ir įvaizdžio.

Jūsų inicialai

Juvelyriniai dirbiniai su asmeniniais inicialais visuomet yra veiksmingas būdas suasmeninti savo išskirtinį įvaizdį, tačiau šiomis dienomis jie yra tapę ypač madingais. Yra begalė idėjų, kurias galima pasitelkti dėvint papuošalus su jums ką nors ypatingo ir svarbaus reiškiančiais inicialais. Inicialai gali būti labai įvairūs – tiek jūsų, tiek ir jūsų antrosios pusės pirmosios vardo raidės, vaiko vardas ar kt. Dabartinis graviruojamų papuošalų asortimentas yra labai platus, todėl neturėtumėte susidurti su sunkumais, jei norėsite suasmeninti jums patinkančius papuošalus.

Simboliški papuošalai

Kiekvieną papuošalą galite paversti dar svarbesniu – tam tereikia pagalvoti apie juvelyrinių dirbinių, turinčių jums artimą istoriją ar simboliką, pasirinkimą. Simboliški papuošalai pasižymi didele įvairove – pradedant pakabukais žvaigždėmis ir baigiant gyvybės medžiu ar lotosu. Kiekvienas jų turi savo išskirtinę istoriją ir simboliką. Galite būti tikri – jei tam tikras papuošalas jums kažką reikš, jį tikrai brangsite daug labiau ir nešiosite daug ilgiau, o gal net galiausiai perduosite iš kartos į kartą.

Puoškitės tuo, kas jums iš tikrųjų patinka

Galite savęs klausti, kaipgi viską suderinti? Tačiau iš tikrųjų tai nėra jau taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Kiekvieną dieną stenkitės kurti individualų ir prasmingą įvaizdį, prie jums patinkančių drabužių ar konkrečios progos derindami asmeninius papuošalus. Pavyzdžiui, galite sluoksniuoti suasmenintas skirtingo ilgio grandinėlės su pakabukais. Lygiai taip pat galite sluoksniuoti ir apyrankes ar žiedus iš mėgstamų tauriųjų metalų, kurie jums turi simbolinę reikšmę ir kuriems jaučiate tam tikrus sentimentus. Svarbiausia, kad rinktumėtės dėvėti tai, ką iš tikrųjų mėgstate!

Grįžti į tinklaraštį