Kaip išsirinkti tokius papuošalus, kurie tiktų prie jūsų aprangos

Kaip išsirinkti tokius papuošalus, kurie tiktų prie jūsų aprangos

Tinkamai pasirinkti papuošalai gali išryškinti jūsų stilių, padėti gražiai atrodyti ir pasitikėti savimi. Tuo tarpu, jei papuošalus pasirinksite netinkamai ir jie nebus suderinti, neatrodysite stilingai ir jausitės nepatogiai. Išsirinkti tinkamus papuošalus taip, kad jie derėtų prie aprangos stiliaus ir padėtų sukurti skoningą įvaizdį, kartais gali būti nelengva užduotis. Todėl norime jums pasiūlyti atsižvelgti į kelis patarimus, kurie padės pasirinkti papuošalus, derančius prie jūsų aprangos.

Svarbu pasirinkti tinkamo dydžio papuošalus

Pasirinktų papuošalų dydis turėtų derėti prie jūsų dėvimos aprangos. Jei papuošalai bus labai maži, jie gali tapti nepastebimi ir neatliks tos funkcijos dėl kurios nusprendėte juos pasirinkti. Labai dideli papuošalai gali būtų nepatogūs ir atrodyti pernelyg masyvūs.

Mažus ir paprastus papuošalus tinka dėvėti prie raštuotos ir laisvalaikio aprangos, pvz., tai gali būti nedideli auskarai ar smulkūs perlų vėriniai. Tuo tarpu didesni papuošalai puikia dera prie paprastesnės aprangos, nes jie būna įvaizdžio akcentu. Jei dėvėsite paprastą palaidinę ir džinsines kelnes, prie jų galite priderinti storas apyrankes arba stambesnį vėrinį. Tačiau, jei norite konservatyvesnio ar oficialesnio įvaizdžio, mažus ir paprastus papuošalus galite derinti prie paprastos vienspalvės aprangos.

Suderinkite aprangos ir papuošalų spalvą

Ne mažiau svarbu renkantis papuošalus pasirinkti ir tinkamas spalvas. Auksiniai ir sidabriniai papuošalai tinka prie bet kokios aprangos, be to, jie puikiai suderinami su neutraliomis spalvomis, pvz., juoda, balta ar pilka. Tuo tarpu, jei norite pasirinkti papuošalus, kuriuos derintumėte prie kitų spalvų, gali būti naudinga pasinaudoti spalvų ratu.

Vertėtų laikytis paprastos taisyklės, t.y. rinktis tos pačios spalvų šeimos papuošalus, kaip ir jūsų drabužiai. Be to, visuomet galima pasirinkti ir kontrastingas spalvas iš spalvų rato. Kaip bebūtų, nors spalvoti papuošalai iš tikrųjų yra labai žavingi, jei rinksitės daugiau nei dviejų skirtingų spalvų papuošalus, juos gali būti sunku priderinti prie savo aprangos.

Apibrėžkite savo stilių

Negalima pamiršti ir savo stiliaus, nes būtent nuo jo priklauso, kokius papuošalus reikėtų pasirinkti. Jis diktuoja taisykles, kai renkatės, kokius papuošalus norėsite derinti prie savo įvaizdžio. Tarkime, jei norite oficialesnio įvaizdžio, galite rinktis paprastesnius papuošalus, pvz., kuklesnį vėrinį ar smulkesnius auskarus. Jei siekiate klasikinio įvaizdžio, galite rinktis perlų vėrinį ir jį derinti su auskarais iš deimantų. Kadangi kiekvienas įvaizdis yra skirtingas, iš pradžių gali prireikti išbandyti ne vieną papuošalų derinį, kol atrasite jums optimaliausią variantą.

Atsižvelkite į iškirptę

Kaklo vėrinys, kaip centrinis aksesuaras, turi derėti prie jūsų suknelės, palaidinės ar marškinėlių iškirptės. V formos iškirptei gerai tinka V arba Y formos pakabukas. Kartu su tinkamai suderintais auskarais, pakabukas gali išryškinti ir jūsų veidą. Tuo tarpu drabužiai aukšta apykakle gražiai atrodo tiek be vėrinio, tiek ir su daugiasluoksniu vėriniu arba vėriniu su daug pakabukų. Jei nuspręsite segėti kabančius auskarus, galite apsieiti ir be vėrinių. Trumpiau tariant, renkantis kaklo vėrinį, būtina atsižvelgti į drabužių iškirptę.

Pabaigai

Norint pasirinkti nepriekaištingą papuošalų derinį, gali tekti išbandyti ne vieną jų variantą, o jei atsižvelgsite į šiuos praktiškus patarimus, tai padaryti jums turėtų būti kur kas lengviau. Be to, visuomet atsižvelkite ir į konkrečią progą, kad jūsų pasirinkti papuošalai netaptų kliūtimi atrodyti stilingai. Visos šios rekomendacijos padės jums priimti teisingą sprendimą ir išsirinkti puikiai jūsų įvaizdį papildančius papuošalus.

Grįžti į tinklaraštį