Žiemos įvaizdžiui tinkančių papuošalų pasirinkimas

Žiemos įvaizdžiui tinkančių papuošalų pasirinkimas

Atkeliavus šaltiems orams ir perėjus prie storesnių drabužių, daugelis atsisako mėgstamų  papuošalų dėvėjimo, atimdami iš savo įvaizdžio papildomą žavesį, kurį šiltesniu metų laiku suteikia originalūs juvelyriniai dirbiniai. Tačiau šaltasis sezonas ir šiltesnių bei storesnių drabužių dėvėjimas tiktai nėra priežastis, dėl kurios reikėtų atsisakyti papuošalų. Pasinaudojant tinkamais patarimais, galima nesunkiai pagyvinti papuošalais ir savo žiemos įvaizdį.

Sluoksniavimas ir stambesni papuošalai

Dėl storų megztinių ar sunkesnių paltų dėvėjimo smulkesni papuošalai, pavyzdžiui, apyrankės gali labai lengvai „pasimesti“ ir būti tarytum nematomi. Dėl šios priežasties, dėvint storesnius ir sunkesnius žieminius drabužius, vietoje apyrankių verčiau rinktis žiedus. Tinkamai pasirinkus žiedus ir pritaikius juos savo stiliui, šie papuošalai gali tapti pagrindiniu jūsų įvaizdžio akcentu. Ir šiuo atveju labai praverstų stambesni žiedai, kurie paryškintų jūsų įvaizdį ir suteiktų jam daugiau šarmo bei išskirtinumo.

O jei norite suteikti savo įvaizdžiui daugiau spindesio, galite pasirinkti ir subtilų žiedą su deimantais arba drąsų ir ryškų akį traukiantį žiedą su bet kuriuo kitu jums patinkančiu brangakmeniu. Be to, visuomet galima derinti ir kelis sidabrinius arba auksinius žiedus, taip sukuriant labai elegantišką ir boho stilių primenantį įvaizdį. Taip sluoksniuojant papuošalus, jie bus apsaugoti ir nepasimes tarp storesnių drabužių.

Atsižvelkite į iškirptę

Nors kaklo papuošalai yra vieni iš tų aksesuarų, kurie yra labai svarbūs formuojant įvaizdį, šaltuoju sezonu jie bus po megztiniu ir jų gali nesimatyti. Todėl žiemos sezonu turėtumėte rinktis papuošalus, kurie galėtų akcentuoti aukštesnę iškirptę, pakeičiant vėrinį ilgesne grandinėle. Ilgesnius kaklo papuošalus galima derinti prie golfo ar plonesnio megztinio aukštesniu kaklu. Be to, grandinėlė gali būti su pakabuku, sluoksniuojant su kitais turimais kaklo papuošalais ir tokiu būdu suteikiant savo įvaizdžiui dar daugiau originalumo.

Pagyvinkite savo įvaizdį spalvomis

Kadangi šaltomis žiemos dienomis paprastai pirmenybę būname linkusios skirti tamsių spalvų drabužiams, papuošalus galima naudoti kaip puikią detalę, padedančią pagyvinti savo įvaizdį įvairiomis spalvomis. Šiam tikslui labai tinka spalvoti akmenys, kurie gali išsklaidyti net ir tamsiausius debesis, praskaidrindami visą dieną. Žinoma, tai nereiškia, kad turėtumėte vengti ar visai atsisakyti juodos spalvos. Juoda spalva yra ypač rafinuota ir ją visada galima pagyvinti papuošalais su brangakmeniais. O svarbiausia, kad neretai tam gali pakakti tik vieno nedidelio papuošalo.

Auskarų pasirinkimas

Net jei žiemą dėvite kepurę, nepamirškite apie didelę auskarų galią. Daugiau žavesio ir spindesnio jūsų įvaizdžiui gali suteikti į apačią smailėjantys auskarai. Be to, juos paprasta segėti ir jie neįsipainios į šalį. Kadangi auskarų spalvų ir formų asortimentas yra milžiniškas, tikrai atrasite tokią auskarų porą, kuri atitiks jūsų išskirtinį stilių. Leiskite sau eksperimentuoti tiek su auskarų formomis, tiek ir su tauriaisiais metalais ar netgi juose inkrustuotais akmenimis, kol galiausiai atrasite sau tinkamą dizainą ir spalvas, pagyvinančias žiemos įvaizdį.

Subtilus žiedų pasirinkimas

Žiedų sluoksniavimas puikiai tinka šiltuoju metų laiku, tačiau skirtingai nei vasarą, žiemos metu, kai dėvime pirštines, žiedai gali pasimesti. Todėl, jei norite sluoksniuoti žiedus, nesuklysite, pasirinkdamos drąsesnio dizaino modelius ir apsiribodamos ne daugiau kaip dviem žiedais.

Pabaigai

Tikimės, kad šie patarimai jums bus naudingi ir padės lengviau susikurti sau nenuobodų ir skoningą žiemos įvaizdį. Svarbiausia nepamiršti, kad, renkantis papuošalus, visų pirma reikia vadovautis savo asmeniniu skoniu ir stiliumi. Tokiu būdu pasirinkti papuošalai pagyvins jūsų įvaizdį, suteikdami jam daugiau unikalumo ir sustiprindami jūsų pasitikėjimą savimi.

Grįžti į tinklaraštį