Svarbūs juvelyrinių papuošalų derinimo patarimai

Juvelyrinių dirbinių derinimas

Greičiausiai kiekvienai iš jūsų yra buvę dienų, kai žvelgdamos į savo papuošalų dėžutę nežinojote, kokį papuošalą jums vertėtų pasirinkti. Todėl jei jau kurį laiką ieškote stiliaus patarimų, kurie jums padėtų kuo lengviau išnaudoti savo papuošalų kolekciją, esame tam, kad jums padėtume.

Pirmoji taisyklė

Pirmoji papuošalų pasirinkimo ir derinimo taisyklė yra tai, jog nėra jokių taisyklių. Tai reiškia, kad jūs neturėtumėte apriboti savo vaizduotės jokiomis griežtomis taisyklėmis. Todėl šiame straipsnyje pateikti patarimai nėra taisyklės. Jie paprasčiausiai padės jums lengviau atrasti savo papuošalų stilių ir pasirinkti tai, kas jums labiausiai patinka.

Kai abejojate, sluoksniuokite

Papuošalų sluoksniavimas yra labai įdomus ir jaudinantis būdas į savo stilių įtraukti kelis papuošalus. Ir tikrai nėra svarbu, ar tai būtų kaklo vėrinys, žiedai, apyrankės, ar netgi auskarai - juvelyrinių dirbinių sluoksniavimo principas suteikia jums nuostabią galimybę derinti ir maišyti savo turimus papuošalus ir būti tikroms, kad kiekvienas jūsų turimoje kolekcijoje esantis papuošalas atras savo vietą.

Nepersistenkite

Nors jau sužinojote, kad naudinga sluoksniuoti papuošalus, turėtumėte nepamiršti, jog būtina jausti saiką. Nėra nieko blogiau, kaip persistengti formuojant savo stilių ir pasirinkti pernelyg daug papuošalų, kurių nei vienas neturi galimybės tinkamai išsiskirti. Todėl atminkite, kad svarbiausia, jog papuošalų pagalba padarytumėte įspūdį, o ne sukeltumėte chaosą.

Eksperimentuokite maišydamos metalus

Kai kalbama apie papuošalų derinimą, jokiu būdu nereikėtų baimintis eksperimentuoti maišant metalus. Tokiu atveju papuošalų derinimo galimybės bus neribotos. Nors suprantama, kad galite padaryti klaidų, tačiau tik tokiu būdu galėsite atrasti tobulus papuošalų derinius, kurie atrodys nepriekaištingai.

Papildykite savo aprangą

Papuošalų stilių turėtumėte planuoti atsižvelgdamos į savo aprangą – spalvą, audinį, iškirptę ir kt. Visi šie veiksniai turėtų padėti pasirinkti, kuris papuošalas jums tiks geriausiai. Nepamirškite atsižvelgti į bet kokį drabužį, kurį galbūt apsivilksite vėliau, pvz., švarkelį, šalį ir kt. Trumpiau tariant, jūsų dėvimi papuošalai turėtų papildyti visą jūsų aprangą.

Nuspręskite, kas bus pagrindinis akcentas

Prieš pradedant rengtis ir rinktis prie jūsų drabužių tinkančius papuošalus, turėtumėte nuspręsti, kas bus pagrindinis jūsų įvaizdžio akcentas. Pavyzdžiui, galbūt norite, kad suspindėtų jūsų apranga? O gal labiau siekiate, kad papuošalai pritrauktų aplinkinių žvilgsnius? Atsižvelgiant į tai turėtumėte rinktis minimalistinius arba drąsius papuošalus, kurie papildytų jūsų aprangą.

Stilius pagal progą

Ieškant tinkamiausių papuošalų derinių, nevertėtų pamiršti atsižvelgti ne tik į savo aprangą, bet ir į konkrečią progą, kuriai ruošiatės rengtis. Pavyzdžiui, galbūt tai yra visiškai neįpareigojantys pietūs kavinėje, o gal svarbus ir iškilmingas renginys? Atsižvelgiant į tai, kokiai progai puošiatės, turėtumėte pasirinkti ir atitinkamus papuošalus.

Atsižvelkite į savo bruožus

Renkantis papuošalus labai svarbiais tampa ir jūsų asmeniniai bruožai, pvz., odos atspalvis ir veido forma. Tai yra labai svarbūs veiksniai, kurie gali jums padėti nuspręsti, kokio tipo papuošalai iš tiesų galėtų pabrėžti jūsų išvaizdą – tai yra veiksniai, kurių pagalba galima daug lengviau nuspręsti, kokio tipo papuošalai geriausiai pabrėžtų jūsų išvaizdą.

Subalansuokite asmeninį stilių ir tendencijas

Tikrai nėra sudėtinga laikytis tendencijų ir dėvėti tai, kas yra populiaru šiuolaikiniame mados pasaulyje, tačiau tai tikrai nereiškia, kad tokiu atveju turėtumėte pamiršti savo asmeninį stilių. Vertėtų išmokti išlaikyti pusiausvyrą ir neleisti, kad mados tendencijos priverstų jus imtis kompromisų patogumo ir asmeninio stiliaus atžvilgiu.

Grįžti į tinklaraštį