Populiariausi sužadėtuvių žiedai: būsimų jaunavedžių mėgstami pasirinkimai

Populiariausi sužadėtuvių žiedai: būsimų jaunavedžių mėgstami pasirinkimai

Sunkiai randate sužadėtuvių žiedą, kuris atitiktų jūsų arba jūsų antrosios pusės skonį? Jei taip, galite būti tikri, kad jūs ne vieninteliai patekę į tokią iš pirmo žvilgsnio keblią padėtį. Kai šiandien galima rinktis iš tūkstančių skirtingų sužadėtuvių žiedų modelių, pagamintų iš įvairių tauriųjų metalų, puoštų brangakmeniais ir turinčių ypatingą formą, tikrai nelengva išsirinkti geriausią sužadėtuvių žiedą. Norėdami padėti jums lengviau pasirinkti, siūlome daugiau sužinoti apie tai, kokie yra populiariausi sužadėtuvių žiedai.

Kokie sužadėtuvių žiedai šiandien yra populiariausi?

Bėgant laikui mados tendencijos juvelyrinių dirbinių pasaulyje kinta, todėl natūralu, kad keičiasi ir sužadėtuvių žiedai, kuriuos pasirenka vartotojai. Ar žinote, kokie sužadėtuvių žiedai šiomis dienomis yra vieni populiariausių ir paklausiausių?

Populiariausia sužadėtuvių žiedo deimanto forma - apvali

Populiariausi sužadėtuvių žiedai yra žiedai, kurių centre yra inkrustuotas apvalus akmuo. Remiantis statistika, tai nėra nauja tendencija – apvali centrinio akmens forma jau senokai yra populiari tarp vartotojų. Toks sužadėtuvių žiedas yra nesenstantis, universalus ir stilingas. Šviesos srautas, einantis per brangakmenio viršūnę, dėl jo formos maksimaliai padidinamas, todėl akmuo atrodo nuostabiai bet kokio tipo aptaisuose.

Populiarėjanti sužadėtuvių žiedo deimanto forma - ovalas

Jums turbūt jau teko ne kartą matyti ovalo formos deimantinius sužadėtuvių žiedus. Pastaraisiais metais ši sužadėtuvių žiedo deimanto forma vis labiau populiarėja. Manoma, kad tam didelės įtakos turėjo pasaulinio lygio įžymybės, kurios savo žiedams rinkosi būtent ovalo formos brangakmenius. Kita vertus, tai iš tikrųjų yra puiki deimanto forma. Tokios formos deimantas prailgina pirštą, puikiai dera su kitais mūvimais žiedais ir paprastai atrodo didesnis nei iš tikrųjų sveria. Po ovalo pagal populiarumą seka princesės (arba kvadrato formos) deimantas, o po pastarojo – pagalvėlės ir kriaušės (arba ašaros) formos deimantai.

Populiariausias sužadėtuvių žiedo taurusis metalas: baltasis auksas

Žvelgdami į sužadėtuvių žiedą tikriausiai pirmiausia atkreipiate dėmesį į centrinio akmens formą. Tai vienas iš labiausiai sužadėtuvių žiedą įprasminančių elementų, todėl nenuostabu, kad jis dažnai būna vertinamas kaip svarbiausia žiedo detalė. Tačiau iš tikrųjų sužadėtuvių žiedo išvaizdai labai didelę įtaką turi taurusis metalas.

Pavyzdžiui, rožinis auksas gali suteikti šiltesnį švytėjimą centriniam sužadėtuvių žiedo akmeniui nei, tarkime, iš platinos pagamintas žiedas. Labai populiarus sužadėtuvių žiedų metalas šiandien yra baltasis auksas, nors bėgant metams jo populiarumas mąžta.

Populiarėjantis sužadėtuvių žiedo taurusis metalas: geltonasis auksas

Kaip minėta, baltojo aukso sužadėtuvių žiedus pamažu ima keisti geltonojo aukso sužadėtuvių žiedai. Tuo tarpu trečias pagal populiarumą sužadėtuvių žiedų metalas yra platina, po jos seka rožinis auksas ir galiausiai – sidabras.

Populiariausias sužadėtuvių žiedo centrinis akmuo: deimantas

Kalbant apie centrinį sužadėtuvių žiedo akmenį, deimantai iki šiol yra patys populiariausi. Juk turbūt daugelis iš jūsų pamenate jau seniai „De Beers“ kompanijos sugalvotą reklaminį šūkį – „Deimantas yra amžinas“, kuris iki šiol yra labai dažnai vartojamas. Šiandien didžiulė dalis sužadėtuvių žiedų turi inkrustuotus skaidrius deimantus.

Populiarėjantys sužadėtuvių žiedo centriniai akmenys

Tačiau deimantai nėra vienintelis brangakmenis, kurį vartotojai pasirenka sužadėtuvių žiedams. Duomenys rodo, kad jaunosios kartos atstovai vis dažniau pasirenka ir kitus brangakmenius, pvz., safyrus, moisanitą, opalus, smaragdus ir kt. Tai reiškia, kad vartotojai ieško jų biudžetui labiau draugiškų deimantų alternatyvų, kurios taip pat pasižymi ir etiniais bei tvarumo privalumais.

Pabaigai

Nors tam tikri sužadėtuvių žiedų modeliai yra pripažįstami populiariausiais, vis dėlto nėra „paties geriausio“ sužadėtuvių žiedo modelio, tinkančio kiekvienam. Nepaisant to, kas yra populiariausia šiuolaikinėje rinkoje, ieškodami sužadėtuvių žiedo pirmiausia turite atsižvelgti į tai, kas geriausiai tinka jums ar jūsų antrajai pusei.

Grįžti į tinklaraštį