Patarimai, kaip išsirinkti tinkamus papuošalus kiekvienai dienai

Patarimai, kaip išsirinkti tinkamus papuošalus kiekvienai dienai

Šiuolaikinėje juvelyrinių dirbinių rinkoje yra tokia didelė papuošalų įvairovė ir pasiūla,  kad daugelis vartotojų, pradėję ieškoti kasdienių papuošalų, susiduria su dilema. Kartais tokių papuošalų paieškos užsitęsia per ilgai, todėl galiausiai į jas numojama ranka ir žengiama tuo pačiu seniai pramintu taku, formuojant savo įvaizdį be šių aksesuarų. Jeigu ir jums teko atsidurti panašioje situacijoje ir buvo sudėtinga išsirinkti tinkamus kasdienius papuošalus, norime pasiūlyti keletą naudingų ir praktiškų patarimų.

Atsižvelkite į savo stilių

Kai norite pasirinkti jums tinkančius kasdienius papuošalus, visų pirma vertėtų atsižvelgti į savo stilių. Taigi, geriausias ir lengviausias būdas tai padaryti –  visų pirma peržiūrėti savo drabužių spintos vidų. Ar pastebite tam tikras tendencijas? Galbūt vyrauja tam tikros spalvos ar panašūs drabužių modeliai? Tikriausiai, bėgant metams, jūs jau spėjote suformuoti savo įvaizdį, pagal kurį renkatės ir jums tinkamus drabužius. Jei žinosite, koks jūsų stilius, jums bus daug lengviau išsirinkti ir papuošalus, kurie papildytų jūsų kasdienę aprangą ir padėtų nepriekaištingai atrodyti.

Išlaikykite eleganciją

Papuošalų dizainų įvairovė yra didžiulė. Vieni gali puikiai tikti laisvalaikiui, kiti – dienai darbe, o dar kiti – išskirtinai prabangiems renginiams ar pokyliams. Tačiau, kad ir kokia būtų proga, tiek moterims, tiek vyrams, visada rekomenduojama išlaikyti bent minimalią eleganciją. Drąsiai rinkitės kasdienius drabužius ir priderinkite prie jų išskirtinį akcentą – ryškų, tačiau elegantišką papuošalą, kuris suteiks jūsų įvaizdžiui unikalumo.

Nepamirškite sentimentų

Jei renkantis papuošalus jums kyla daug abejonių ir norite viską mesti, nepamirškite, kad galite pasirinkti ir sentimentalųjį kelią, tai yra rinktis papuošalus atsižvelgiant į tai, kas jums daug reiškia. Jei išsirinksite papuošalą, kuris jums kelia sentimentus ir mielus prisiminimus, jį dėvėdamos jausitės daug geriau. Tačiau tokį papuošalą priderinti prie savo kasdienių drabužių ne visuomet gali būti labai paprasta. Tokiu atveju išmintinga pasirinkti sentimentalų papuošalą, kurį lengva sluoksniuoti.

Rinkitės minimalizmą ir natūralumą

Šiomis dienomis minimalizmas ir natūralus dizainas yra labai populiarūs įvairiose srityse. Jeigu,  renkantis juvelyrinius dirbinius kiekvienai dienai, jums pavyktų suderinti šiuos du dalykus, tikrai turėsite tobulą kasdienį papuošalą. Be to, tokį papuošalą suderinti su savo stiliumi bus daug paprasčiau, kadangi tokie aksesuarai yra neutralūs ir kartu išsiskiriantys savo originalumu.

Atsižvelkite į patogumą

Kasdien nešiojamas papuošalas turi būti patogus bet kokioje situacijoje – ar keliaujate į darbą, ar einate į kavinę. Tai taip pat reiškia, kad neturėtumėte vadovautis vien tik šiuolaikinės mados tendencijomis, nes, kaip žinia, mados yra laikinas dalykas, todėl papuošalas, kurį šiandien pasirinksite dėl to, kad jis yra madingas, rytoj jau gali tapti nebemadingu. Kaip bebūtų, nepasiduokite mados šauksmui aklai – verčiau orientuokitės į tai, kas yra patogu. Priešingu atveju dėvėdamos tokį papuošalą galite jaustis nepatogiai.

Laikykitės nustatyto biudžeto

Originalūs papuošalai turi savo kainą, todėl, prieš pirkdami kasdienį papuošalą, pagalvokite, kaip jaustumėtės jį pametę arba sugadinę. Kadangi papuošalas jus turėtų lydėti kasdien ir visur, išaugs tikimybė, kad jam kas nors gali nutikti. Todėl jei ieškote tinkamo kasdienio papuošalo, nepirkite paties brangiausio – apsiribokite vidutine kaina. Brangesnius juvelyrinius dirbinius geriau pasilikti svarbesnėms ir išskirtinėms progoms.

Pabaigai

Šie praktiniai kasdienių papuošalų pasirinkimo patarimai turėtų padėti jums lengviau priimti sprendimą, ieškant papuošalo, kuris tiktų jūsų įvaizdžiui ir atitiktų jūsų skonį. Todėl skirkite tam šiek tiek laiko ir papuošalų paieškas paverskite įdomiu ir maloniu procesu!

Grįžti į tinklaraštį