Ką naudinga žinoti, renkantis vestuvėms skirtus papuošalus

Ką naudinga žinoti, renkantis vestuvėms skirtus papuošalus

Vestuvės yra nuostabi diena, kai norisi suspindėti. Nors vestuvinės suknelės pasirinkimas yra itin svarbus, ne ką mažiau svarbūs yra ir aksesuarai, kuriuos dėvėsite vestuvių metu. Tačiau kartais gali paaiškėti, kad ne taip jau lengva išsirinkti tinkamus papuošalus šiai ypatingai progai, nes dabartiniu metu jų asortimentas yra labai didelis ir platus. Taigi, jei jums kyla klausimas, kaip išsirinkti tinkamus papuošalus vestuvėms, šie patarimai yra skirti būtent jums.

Mažiau yra daugiau

Kai renkatės papuošalus savo būsimoms vestuvėms, visuomet pasistenkite vadovautis viena paprasta, tačiau ypač naudinga taisykle, kuri sako, kad „mažiau yra daugiau“. Savaime suprantama, papuošalus reikia rinktis labai kruopščiai, nes tikrai nenorite atrodyti taip, lyg būtumėte persistengusios. Be to, jūsų pasirinkti papuošalai neturėtų atitraukti dėmesio nuo jūsų vestuvinės suknelės. Papuošalai ir suknelė turi vienas kitą papildyti, todėl rinkitės apgalvotai ir saikingai, pritaikydamos papuošalus prie savo vestuvinės suknelės stiliaus.

Venkite per daug spalvingų papuošalų

Renkantis papuošalus savo būsimoms vestuvėms, niekuomet nereikėtų persistengti su spalvomis. Jei jų bus per daug, būsite pasiekusios visiškai priešingą rezultatą, jausitės nepatogiai ir prarasite savo tikrąjį nuotakos grožį. Geriausia rinktis vienos arba ne daugiau kaip dviejų spalvų papuošalus. Be to, jie turi puikiai derėti prie jūsų suknelės.

Papuošalai turėtų pabrėžti jūsų suknelę

Jūsų pasirinkti papuošalai turėtų veikti kaip jūsų vestuvinės suknelės akcentas ir pabrėžti jos tikrąjį grožį. Tačiau, kaip jau supratote, jie jokiu būdu neturėtų užgožti jūsų suknelės. Tam labai didelę įtaką turės ir papuošalų dydis. Lygiai taip pat svarbu, kad papuošalai nebūtų labai smulkūs ir per maži. Jeigu jūsų vestuvinė suknelė yra pakankamai prabangi, turėtumėte pasirinkti subtilesnius papuošalus taip, kad jie netaptų visiškai nepastebimi.

Kita vertus, jei vestuvinė suknelė yra kuklesnio modelio, papuošalų, kuriuos nuspręsite prie jos derinti, neturi būti per daug ir jie neturi būti per dideli. Tokiais atvejais gali pakakti ir vieno kaklo vėrinio, kuris puikiai derėtų su auskarais ir jūsų vestuviniu žiedu.

Papuošalus derinkite prie vestuvinės suknelės iškirptės

Jei norėsite pasipuošti kaklo vėriniu, jį rinkitės pagal vestuvinės suknelės iškirptę. Jei jūsų suknelė yra be petnešėlių arba turi kuklesnę iškirptę, galite pasirinkti ir „chokerį“, kuris paryškins jūsų kaklo liniją. Tuo tarpu, jei suknelė yra su didele iškirpte, nenaudokite grandinėlės ir rinkitės kabančius auskarus. Kai iškirptė yra puošnesnė, galima rinktis žvakidės formos ar krintančius auskarus, kartu į plaukus įsisegant gyvų gėlių.

Atsižvelkite į patogumą

Jūsų vestuvių ceremonija ir po jos sekanti šventė truks ne vieną valandą, o tai reiškia, kad turėtumėte pasirinkti tokius papuošalus, kuriuos dėvėdamos jausitės patogiai. Jūsų papuošalai turi ne tik derėti prie jūsų suknelės, papildydami nuotakos įvaizdį, bet ir būti patogūs, kad jūsų nevaržytų. Dėvėdamos papuošalus jūs turite pasitikėti savimi – nepaisant to, ar stovėsite prie altoriaus, ar būsite šokių aikštelėje.

Rinkitės tokius papuošalus, kuriuos dėvėsite ir po vestuvių

Ieškodamos papuošalų, turėtumėte orientuotis į tuos, kuriuos su malonumu dėvėtumėte ir kitomis progomis. Vadinasi, geriausia, kad papuošalai būtų universalesni, kurie tiks ir prie kitų jūsų drabužių. Todėl labai gerai tinka klasikinio dizaino papuošalai. Kita vertus, jei kyla noras įsigyti unikalius papuošalus, turite laisvę rinktis. Elkitės taip, kaip jums liepia širdis – juk tai jūsų ypatinga diena!

Pabaigai

Tikimės, kad šie praktiški patarimai, su kuriais jus supažindinome šiame straipsnyje, jums bus naudingi ir padės lengviau išsirinkti papuošalus, tinkamus vestuvėms. Pasirinkusios vestuvinę suknelę papildantį vėrinį, auskarus ar kitus papuošalus, įprasminančius nuotakos įvaizdį, atrodysite nepriekaištingai.

Grįžti į tinklaraštį