Kaip papuošalų pagalba galime pakeisti savo įvaizdį

Kaip papuošalų pagalba galime pakeisti savo įvaizdį

Bėgant šimtmečiams papuošalai tapo labai svarbia mūsų įvaizdžio sudedamąja dalimi. Net jei kartais būna sudėtinga atrasti tobulą drabužių derinį, savo formuojamą įvaizdį galima papildyti ir užbaigti vienu tinkamai pasirinktu subtiliu papuošalu. Tai akivaizdžiai parodo, kokią didelę galią turi papuošalai, o visų svarbiausia tai, kad papuošalus gali pasirinkti ir dėvėti kiekvienas! Kadangi net ir pati madingiausia apranga gali atrodyti blankiai ir nuobodžiai be originalių ir elegantiškų papuošalų, norime plačiau pakalbėti apie tai, kaip papuošalų pagalba mes galėtume pakeisti savo įvaizdį.

Sluoksniuoti kaklo papuošalai

Nedidelių ir elegantiškai atrodančių kaklo papuošalų sluoksniavimas bet kokiam įvaizdžiui gali lengvai suteikti daugiau rafinuotumo. Kaklo papuošalų sluoksniavimo atveju galima derinti labai skirtingų stilių ir raštų vėrinius, tačiau reikėtų laikytis tos pačios spalvinės gamos. Toks papuošalų sluoksniavimas tobulai tinka formuojant laisvalaikio įvaizdį ir derinant sluoksniuojamus vėrinius prie suknelių ar palaidinių. Ir nors šiuo atveju vos keli kaklo vėriniai gali reikšmingai pakoreguoti įvaizdį, sluoksniuojant daugiau nei kelis kaklo vėrinius galima radikaliai pakeisti savo stilių, suteikiant jam daug daugiau originalumo ir išskirtinumo.

Suderinti skirtingų rūšių papuošalai

Siekiant sukurti vientisą stilių, galima rinktis tarpusavyje suderintus skirtingų rūšių papuošalus. Tai gali būti auskarų, vėrinių, apyrankių arba žiedų derinys. Žinoma, norint derinti skirtingų rūšių papuošalus, geriausia, jog jūsų apranga nebūtų kasdienė, t.y. optimaliausia tokį sprendimą pasirinkti tada, kai norima pagyvinti neįprastą ir originalesnį įvaizdį. Taigi, rekomenduojama vadovautis paprasta taisykle: formuojant kasdienį įvaizdį, reikėtų rinktis vieną papuošalą, o  ruošiantis svarbesnei progai – derinti ir sluoksniuoti skirtingų rūšių papuošalus.

Lankelio formos auskarai

Jei norite lengvai ir greitai pagyvinti savo įvaizdį ir suteikti daugiau išskirtinumo, galite pasirinkti lankelio formos auskarus. Net jei jums bus pritrūkę laiko tinkamai suderinti drabužius, tokio stiliaus auskarai padės ištaisyti padėtį ir stilingai atrodyti. Lankelio formos auskarus galite be jokių sunkumų priderinti prie bet kokio įvaizdžio ir tokiu būdu veiksmingai jį pagyvinti. Jeigu paprastai nemėgstate dėvėti daug papuošalų, lankelio formos auskarai jums puikiai tiks, nes jų visiškai pakaks, kad atrodytumėte stilingai.

Sluoksniuoti žiedai

Savo kasdienę aprangą galite labai lengvai pagyvinti pasirinkusios žiedų sluoksniavimą. Žiedai yra maži ir subtilūs papuošalai, kurie kiekvienam įvaizdžiui gali suteikti daugiau rafinuotumo ir kartu išlaikyti jaunatvišką išvaizdą. Tiesą sakant, sluoksniuoti žiedus galite prie bet kokio įvaizdžio – nepaisant to, ar ruošiatės į darbą, ar į kokį nors renginį.

Keli skirtingi auskarai

Jei prie savo įvaizdžio tinkamai priderinsite kelių skirtingų rūšių auskarus, tai gali būti labai elegantiškas stiliaus sprendimas. Žinoma, nereikėtų persistengti. Jei pasirinksite per daug labai išskirtinai atrodančių auskarų, rezultatas gali būti ne toks, kokio tikėjotės, todėl ypatingai svarbu labai subtiliai ir kruopščiai pasirinkti tarpusavyje geriausiai derančius auskarų modelius, kurie būtų tinkamai subalansuoti.

Pabaigai

Žinoma, tai, apie ką kalbėjome šiame straipsnyje, tikrai nėra taisyklės. Tai elementarūs ir labai nesudėtingi stiliaus patarimai, kuriais galite pasinaudoti kaip pavyzdžiais ar gairėmis, padedančiais lengviau formuoti savo įvaizdį, pasitelkiant tinkamus papuošalus ir tokiu būdu jį pagyvinant. Jei nepamiršite, kad būtent papuošalai yra tos išskirtinės stiliaus detalės, kurios bet kokią aprangą gali paversti ypatinga, nereiks sukti galvos, ką turėtumėte apsirengti. Leiskite sau eksperimentuoti ir mėgaukitės formuodamos asmeninį įvaizdį, kuris suteiktų jums daugiau pasitikėjimo savimi ir nuostabių emocijų kiekvieną dieną!

Grįžti į tinklaraštį